Tészta
A tészta hozzávalóit gyorsan összedolgozzuk, cipóvá formázzuk, és fóliába csomagolva 30 percig pihentetjük a hűtőben. Lisztezett deszkán fél centi vastagra kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval köröket szúrunk ki belőle. A tésztakorongok közepét egy kisebb szaggatóval kivágjuk.
Máz
Elkészítjük a mázat: a tojásfehérjét lazán felverjük, majd sűrű, fényes krémmé keverjük a cukorral meg a citromlével. A linzerkarikákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük – a lyukas korongokat megkenjük a mázzal –, és a 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Lekvár
A lekvár hozzávalóit egy edénybe öntjük, és lassú tűzön, gyakran megkeverve sűrű lekvárrá összefőzzük. Ha kihűlt a lekvár, egy-egy üres és mázas korongot
összeragasztunk vele.