Vörös lencsés töltött karalábé camembert-mártással
Meghámozzuk a kis karalábékat, majd kivájjuk a belsejüket úgy, hogy maradjon fél-egy centis faluk. Sós vízben megfőzzük a lencsét: forrástól számított körülbelül öt perc alatt megfő. A karalábéforgácsot felaprítjuk. Hozzákeverjük a darált húst, a lereszelt sárgarépát, a finomra vágott petrezselyem zöldjét meg a felkarikázott újhagymát. Beledolgozzuk az egész tojást, hozzáadjuk a kicsit hűlt lencsét, végül csipetnyi őrölt korianderrel és frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük. Megtöltjük a masszával a karalábékat. Egy kisebb tepsibe tesszük a zöldségeket. Aláöntjük az alaplevet, és 160 fokos sütőben
pároljuk. Ha kész, a töltött karalábékat kiemeljük. A párolólevét lábasba öntjük, hozzáadjuk a tejszínt és az apróra vágott sajtot, és forralással besűrítjük. Ezzel a mártással tálaljuk a karalábékat.