Vöröslencse-saláta sonkával és csirkemájjal

Vöröslencse-saláta sonkával és csirkemájjal

A lencsét megmossuk, és másfélszeres mennyiségű sós vízben feltesszük főni. Forrástól számítva körülbelül 5 perc alatt készre főzzük.
A hagymát felszeleteljük, megsózzuk, ráöntjük az olívaolajat és a citrom levét. A lencsét hagyjuk kicsit hűlni, majd összekeverjük a hagymával. Utólag sózzuk-borsozzuk. Felkockázzuk a májat és a sonkát, kevés
olajon, nagy lángon ropogósra sütjük, majd a lencsére szórva tálaljuk.

kaloria 540 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.