Zöld fűszeres csontos karaj zöldségágyon sütve

Zöld fűszeres csontos karaj zöldségágyon sütve

Bedörzsöljük a hússzeleteket sóval, tört színes borssal, összevágott majoránnával és kakukkfűvel, kevés cayenne-i borssal. Egy serpenyőben kevés zsírt forrósítunk, és oldalanként 4-5 percig sütjük benne a húst. Kiszedjük,
félretesszük. Egy tepsit vagy egy hőálló lapos sütőtálba
öntjük a pecsenyezsírt. Beleszórjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, sózzuk. Jól átkeverjük, majd nagyon
forró sütőben (ha van, akkor grillfokozaton) negyedórán
át sütjük. Ekkor kivesszük, ráfektetjük az elősütött karajszeleteket, és együtt készre sütjük.

kaloria 260 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink