Zöld metélt medvehagymás pestóban, grillezett halfalatokkal és spárgával
A medvehagymát a fokhagymával, az olívaolajjal és egy kevés sóval összeturmixoljuk, majd egy serpenyőben elkezdjük pirítani. Ha megpirult, kevés húslevest és halalaplevet öntünk hozzá. A tésztát sós vízben kifőzzük és
a pestóhoz adjuk. Ízlés szerint sózzuk. A zöld és a fehér spárgát sós, citromos, enyhén cukros vízben leforrázzuk, majd egy kevés sóval ízesítve egy evőkanál vajon megpároljuk. A lazacfilét, a fogasfilét és a vajhalat 4-4 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, azután forró vajon megsütjük. A kétféle spárgából egy-egy adagot a tányér aljára rakunk, majd ráhalmozzuk a medvehagymapestós zöld tésztát. A megsütött haldarabokat a tészta tetejére helyezzük, és díszítésként egy citromgerezdet teszünk melléjük.