Zöld tészta

Zöld tészta

Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, egy rétegben rárakjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk-borsozzuk, és forró sütőben megsütjük. A lekapart burgonyát felkockázzuk, sós vízben pár perc alatt puhára főzzük. Egy evőkanálnyi olívaolajon fél percig sütjük a zúzott fokhagymát, rádobjuk a megtisztított spenótot, átforgatjuk, és már vesszük is le a tűzről. A kifőtt tésztát összeforgatjuk a joghurttal, a sült zöldségekkel, a leszűrt főtt burgonyával és a spenóttal. Ízlés szerint sózzuk, tekerünk rá fekete borsot.

kaloria 630 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.