Zöldborsós rakott újburgonya

Megmossuk az újkrumplit, majd héjastul megfőzzük. Ha kihűlt, félcentis szeletekre vágjuk.

A zöldborsót pár perc alatt megfőzzük.

Kizsírozunk egy sütőtálat. Az aljába teszünk egy réteg felkarikázott burgonyát, rászórjuk a főtt borsó és a felkarikázott kolbász felét. A tejfölt összekeverjük a három egész tojással, megsózzuk, a felét a rakottasra locsoljuk. A tetejét kirakjuk a maradék hozzávalókkal: a felkarikázott krumplival, zöldborsóval, kockázott sonkával, végül leöntjük a tojásos tejföl maradékával.

180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 30-40 perc alatt pirosra sütjük.

Zöldborsókrémleves cipóban

 

kaloria 550 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink