Zöldborsós húsos metélt

Zöldborsós húsos metélt

A sárgarépát, a zellert és a paradicsomot is kockára vágom. A húst és a sonkát metéltre szabdalom. Egy liter vízben feloldott erőleveskockához rozmaringot adok, felforralom, s a tésztát kifőzöm. A kockára vágott hagymát üvegesre pirítom az olajon, beleteszem a hús- és sonkacsíkokat, a zöldségeket, a paradicsomot meg a zöldborsót, azután fedő alatt puhára párolom. Ha a zöldségek nem engednének elég levet, öntök hozzá keveset a tészta főzőlevéből is. A kifőtt metéltet
leszűröm, lecsepegtetem, olvasztott vajban megforgatom,
és összekeverem a párolt húsos zöldséggel. Melegen tálalom. Jó, ha az asztalon van só és őrölt fekete bors.

kaloria 690 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink