Zöldfűszeres kecskesajt tésztakosárban
Kiterítjük a rétestésztát, 3-4 lapot egymásra fektetünk
(pici olvasztott vajjal megpötyögtethetjük a rétegeket, de
ez el is hagyható). 15-20 cm nagyságú négyzetekre vágjuk. Alufóliával kibéleljük a muffinsütő mélyedéseit, belenyomkodjuk a rétestésztát, és 180 fokra előmelegített
sütőben egy-két perc alatt épp csak addig sütjük, míg
egy kis színt nem kap. Szükség szerint meghámozzuk
a zöldségeket, apróra felvágjuk, összeforgatjuk a szintén
felkockázott sajttal. Sóval, valamilyen finomra vágott
zöldfűszerrel jól elkeverjük. Betöltjük a félig sült tésztakosarakat, visszatoljuk a forró sütőbe, és addig sütjük, míg a sajt rá nem olvad a zöldségekre. Ennyi idő alatt a felaprított zöldségfélék is kicsit átsülnek.