Megmossuk a karfiolt, rózsáira szedjük, és konyhai robotgéppel addig aprítjuk, amíg rizs nagyságú darabokat nem kapunk. Semmiképp se legyenek túl aprók a szemek, mert akkor a végeredmény kásás, pépszerű lesz.
A vöröshagymát felkockázzuk, és a felhevített szezámolajon néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk az apróra kockázott sárgarépát, puhára pároljuk.
A szójaszószban elkeverjük a gyömbért és a barna cukrot, majd a borsóval és a karfiollal együtt a zöldségekhez keverjük, további 3-4 percig pirítjuk.
A tojásokat felverjük, a zöldségeket a lábas oldalához toljuk, és az így kialakított lyukba öntjük a tojást. Mikor rántottaszerű állagú lesz, kissé összetörjük és elkeverjük. Felkarikázott újhagymával, szezámmaggal meghintve tálaljuk.