Zöldséges bárányragu

Zöldséges bárányragu

Kétcentis kockára vágjuk a húst. Egy kis zsiradékon körbesütjük a kockákat, míg az összes oldaluk kicsit meg nem pirul. Két vöröshagymát meghámozunk, körülbelül akkora kockára vágjuk, mint a hús, ráborítjuk a párolódó bárányra, sózzuk, rászórjuk az összevágott petrezselyem zöldjét, és együtt készre főzzük. Ha kell, időnként adunk hozzá egy kis folyadékot, hogy végig jó szaftos maradjon. Ha már puha a hús, mehet hozzá a szintén felkockázott paprika, cukkini, a felkarikázott zellerszár, és a harmadik, feldarabolt vöröshagyma. Pár percig együtt pároljuk, hogy a zöldségek kicsit megsüljenek, de még roppanósak maradjanak. Jól illik mellé a pikáns almás bulgur.

kaloria 430 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink