Zöldséges palacsinta

Zöldséges palacsinta

A töltelékhez a hagymát felkockázzuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apró kockára vágott zöldségeket, sóval meg borssal ízesítjük, és kevés vízzel fedő alatt megpároljuk. Amikor a folyadék
nagy része elpárolgott, a zöldségeket leturmixoljuk, de úgy, hogy maradjanak benne kis darabkák. Összekeverjük
egy evőkanál tejföllel, majd betöltjük a palacsintákba. A maradék tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Palacsinta

A tojást egy csipet sóval, a tej felével és a liszttel egy mély tálban jól elkeverjük. Hozzáadjuk a többi tejet, és
csomómentes, tejszín sűrűségű palacsintatésztát készítünk. Ha sűrűnek találjuk, tejjel vagy szódavízzel hígíthatjuk. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a tésztából körülbelül 8 palacsintát sütünk.

kaloria 280 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink