ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc – SÜTÉS: 40 perc – Meghámozzuk a burgonyát, és uborkagyaluval vékony szeletekre vágjuk. A megmosott padlizsánt szintén vékonyan felvágjuk. Összekeverjük kevés olajjal, zúzott fokhagymával, sóval, őrölt borssal, fűszerezzük a szárított petrezselyemmel és bazsalikommal. Egy kiolajozott tálba szórjuk. Rákarikázzuk a póréhagymát. Ráfektetjük a besózott halszeleteket. Meglocsoljuk egy-két evőkanál olajjal. Vékonyan felkarikázzuk a paprikát, rászórjuk a halra, erre jön a rozmaring, a karikákra vágott mozzarella, végül a tejföl. Fóliával letakarjuk, 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és félórát pároljuk. Utána levesszük róla a takarást, és magasabb hőfokon tíz percet rápirítunk.
Hozzávalók
4 személyre