Forrás: Pásztor Tünde

Zöldségleves szárnyashússal

Zöldségleves szárnyashússal

A csirkehúst hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, leszedjük a habját, azután sóval, borssal és babérlevéllel
ízesítve puhára főzzük.
A répaféléket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, a pórét meg a gombát felszeleteljük, majd a forró vajon az egészet félpuhára pároljuk. Felöntjük a leszűrt húslével, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét,
és lassú tűzön készre forraljuk. Tálalás előtt a főtt húst leszedjük a csontokról, minden tányérba teszünk egy adagot, végül rászedjük a forró levest.

kaloria 320 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.