Forrás: Pásztor Tünde

Zsályás-fehérboros halfilé parajpudinggal

Zsályás-fehérboros halfilé

Amíg a puding sül, a halszeleteket besózzuk, megszórjuk
fehér borssal és apróra vágott friss zsályával. Egy kevés
olajon a filék mindkét oldalát hirtelen elősütjük. Aláöntjük
a bort, hozzáadjuk a citrom reszelt héját meg egy
fél citrom levét, majd a halat pár perc alatt megpároljuk.

Parajpuding

A felengedett parajt alaposan lecsepegtetjük. Hozzáadjuk
a kockákra vágott friss kenyeret, a lisztet, a tejszínt
meg a tojásokat. Sóval, borssal, apróra vágott fokhagymával ízesítjük. A masszát jól összekeverjük, és kivajazott formákba töltjük. Alacsony hőmérsékleten (120-130 fokon) körülbelül 20 perc alatt megsütjük.

kaloria 520 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink