Zsázsás borjúhús frissen reszelt tormával

Zsázsás borjúhús frissen reszelt tormával

2 tojást keményre főzünk. Megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A petrezselymet és a metélőhagymát apróra vágjuk, a vöröshagymát és az uborkát is kis kockákra vagdossuk. Az előkészített hozzávalókat összekeverjük a majonézzel meg a mustárral. A mártást sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük.
Leöblítjük a zsázsát, ollóval levágjuk a leveleit. A szendvicskenyérről levágjuk a héját, a belét kis kockákra aprítjuk. A kenyeret egy tálban összegyúrjuk a zsázsával és 4 evőkanálnyi frissen reszelt tormával. A hússzeleteket félbevágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe. Elhabarjuk a maradék tojást. A húst megforgatjuk a tojásban, majd belenyomkodjuk a kenyérmasszába. A serpenyőben felhevített vajon a hússzeletek mindkét oldalát körülbelül 4 percig sütjük. A paprikát négybe vágjuk, beletöltjük a mártást, és a hússal együtt tányérokra osztva tálaljuk.

kaloria 620 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink