Zselici leves

Zselici leves

A húsokat és a zöldségeket kockára, a hagymát és a
szárnyasmájat apróra, a petrezselyem- és kaporzöldet
finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A zsírban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a húskockákat, majd együtt pirítjuk tovább. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük, kevés vízzel vagy csontlével felengedve félpuhára pároljuk. Ekkor beletesszük a gombát, a szárnyasmájat, a kaprot meg a petrezselyemzöldet, és hozzáöntjük a maradék csontlét. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Világos rántással berántjuk, még egyszer felforraljuk. Tejföllel és zsemlegombóc betéttel tálaljuk.

kaloria 390 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink