FŐZÉS: 30 perc – ELŐKÉSZÍTÉS: 1 óra – SÜTÉS: 80 perc
- A savanyú káposztát félóráig vízben főzzük, utána leszűrjük. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. A szeleteket lisztbe mártjuk, majd kevés olajon hirtelen elősütjük.
- A visszamaradt olajban megsütjük enyhén sózva a vöröshagymát a felkarikázott kolbásszal. A rizst is megfőzzük. Egy tepsit kikenünk vajjal, megszórjuk morzsával. Első réteg: a káposzta fele, erre jön a rizs fele, utána a húsok, végül a kolbászos hagyma. Második réteg: a maradék rizs, majd a tetejére a maradék káposzta. Alufóliával letakarjuk, egy órán át sütjük.
- Levesszük a fóliát, lekenjük a tejföllel, ráreszeljük a sajtot, és készre sütjük.