Forrás: Pásztor Tünde

Füstölt húsos töltelékes, fehérboros pecsenye

ELŐKÉSZÍTÉS: 40 perc – SÜTÉS: 1 óra – A karajszeleteket kinyitjuk, szép nagyra kiveregetjük. Beáztatjuk a zsemlét kevés langyos tejbe vagy vízbe, majd kinyomkodjuk, elmorzsoljuk. Három tojást keményre főzünk. A vöröshagymát apró kockákra vágva üvegesre sütjük kevés zsiradékon. Hozzárakjuk a finomra vágott petrezselymet, a zsemlét, sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Hozzáadjuk a négy nyers és a három apróra kockázott főtt tojást, valamint a kis kockákra vágott füstölt húst is. A húsok felére rakunk egy-egy nagy kanálnyi tölteléket, ráhajtjuk a másik felét. Kizsírozunk egy nagy sütőtálat, félfedésben beletesszük az előkészített húst. Aláöntjük a bort. Lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben 40-50 perc alatt megsütjük. Ha kell, a végén rápirítunk.

kaloria 620 CAL
ido 100 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.