Forrás: Pásztor Tünde

Füstölt csülkös paprikás krumpli

Beáztatjuk a csülköt előző nap.

Felaprítjuk a vöröshagymát, kevés zsíron üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, meghintjük őrölt pirospaprikával, felengedjük egy kis vízzel.

Beletesszük a nagyobb darabokra vágott csülköt, ha kell, öntünk még rá vizet. Mellédobjuk a babért, sózzuk-borsozzuk, és kis lángon főzzük, míg a hús meg nem puhul. Ekkor hozzáadjuk a cikkekre vágott krumplit, és bő lével megfőzzük.

A két tojásból és a lisztből galuskatésztát kavarunk, és egy kisebb kanállal beleszaggatjuk a csülkös paprikás krumpliba. Kis lángon még vagy öt percig forraljuk.

kaloria 740 CAL
ido 640 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.