Ribizlis-csokis muffin

Elektromos habverővel habosra keverjük a puha vajat a cukorral. Hozzádolgozzuk a tojást és a tejet. Egy másik tálba szitáljuk a lisztet. Hozzáadjuk a csokoládécseppeket (vagy apróra vágott étcsokoládét), a kakaóport, a sütőport, a leszemezett ribizlit. Összeforgatjuk a két tál tartalmát, míg alaposan össze nem vegyülnek (de csak addig, túlkeverni nem szabad).

Papírkosárkákkal kibéleljük egy muffinforma mélyedéseit. Belekanalazzuk a masszát úgy, hogy körülbelül a forma kétharmadáig érjen. 180 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt sül meg. Rácson kihűtjük.

Tálalás előtt mindegyikre nyomunk egy-egy tejszínhabrózsát, és teszünk rájuk egy-egy kis fürt ribizlit.

Ribizlis-málnás pohárkrém

kaloria - CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

16 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.