Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: aszalás
1 éve
Mit kezdjünk a szilvával? 3 tipp az ősz kedvencéhez!
2 éve
Így készíts házilag aszalt gyümölcsöt és zöldséget
3 éve
aszalás
befőzés
naspolya
Naspolyasajt
110 CAL
perc
Nehézség: 1
1
Hogy tisztítod a kotyogóst? Akár tönkre is teheted a kávéfőzőt, ha nem vigyázol
Tudtad? Ettől nem olvad el a porcukor
Így grillezz gombát
Kurkuma: fűszer vagy csodaszer?
Hogyan lesz tökéletes a rántott hús?
5+1 villámgyors gabonaköret, ha már unod a sült krumplit
Kedvenc tavaszi és nyári klasszikus főzelékeinek
Gazdaságos eperlekvár – nem kell mindig pontos recept!
11 baki rizsfőzés közben, amit eddig te is elkövettél
Így tárold az élelmiszereket, hogy frissek maradjanak