Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: panír
7 hónapja
3 panírozási trükk, amit jó tudni!
1 éve
csirke
csirkeszárnyak
fokhagyma
kukoricaliszt
panír
Ropogós csirkeszárny
CAL
25 perc
Nehézség: 1
1 éve
A ropogós japán bunda titkai
1 éve
Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!
3 éve
csirkemell
kukoricapehely
panír
ropogós
Csirkemellcsíkok ropogós bundában
CAL
120 perc
Nehézség: 1
1
Főtt kukorica tíz perc alatt
8 tipp, amire a citromot használhatod az étkezésen kívül
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
Újkrumplipucolási kisokos
7 tipp a tökéletes máglyarakáshoz
A katonák is ezt ették
Meglepő, de így hat az egészségünkre a meggy és a cseresznye!
5 étel, amit elkészíthetsz a kenyérpirítóban
4 ok, hogy minden nap egyél málnát
Zöldséges fogások főzés nélkül? Mutatjuk a megoldást
Strandmenü otthon: így készíts hekket házilag