Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: panír
5 hónapja
3 panírozási trükk, amit jó tudni!
1 éve
csirke
csirkeszárnyak
fokhagyma
kukoricaliszt
panír
Ropogós csirkeszárny
CAL
25 perc
Nehézség: 1
1 éve
A ropogós japán bunda titkai
1 éve
Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!
3 éve
csirkemell
kukoricapehely
panír
ropogós
Csirkemellcsíkok ropogós bundában
CAL
120 perc
Nehézség: 1
1
Kurkuma: fűszer vagy csodaszer?
Hogyan lesz tökéletes a rántott hús?
5+1 villámgyors gabonaköret, ha már unod a sült krumplit
Kedvenc tavaszi és nyári klasszikus főzelékeinek
Gazdaságos eperlekvár – nem kell mindig pontos recept!
11 baki rizsfőzés közben, amit eddig te is elkövettél
Így tárold az élelmiszereket, hogy frissek maradjanak
Villámgyors gyümölcsös álom
Megjelent a Vidék íze magazin májusi száma!
Fedezzük fel újra a mángoldot!