Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: panír
4 hete
3 panírozási trükk, amit jó tudni!
2 hónapja
csirke
csirkeszárnyak
fokhagyma
kukoricaliszt
panír
Ropogós csirkeszárny
CAL
25 perc
Nehézség: 1
2 hónapja
A ropogós japán bunda titkai
5 hónapja
Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!
2 éve
csirkemell
kukoricapehely
panír
ropogós
Csirkemellcsíkok ropogós bundában
CAL
120 perc
Nehézség: 1
1
Tojásfestés természetesen
Tegyél ecetet a krumpli főzővizébe és csodát látsz!
Hungarikum
10 tarhonyás étel, amit gyorsan elkészíthetünk
Nemcsak kockáknak: így süss húsvéti kalácsot kenyérsütő gépben
Így lesz tökéletesen omlós és finom a sertésszűz
Brigitte Bardot kedvenc kalácsa
4 extra tipp a tökéletes húsvéti kalácshoz
Sonkafőzési praktikák
Így védekezzünk a megbarnult csalamádé ellen: mutatjuk a trükköt
Elfogyott a tojás? 5 dolog, amivel kiválthatod