Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: panír
7 hónapja
3 panírozási trükk, amit jó tudni!
8 hónapja
csirke
csirkeszárnyak
fokhagyma
kukoricaliszt
panír
Ropogós csirkeszárny
CAL
25 perc
Nehézség: 1
9 hónapja
A ropogós japán bunda titkai
1 éve
Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!
2 éve
csirkemell
kukoricapehely
panír
ropogós
Csirkemellcsíkok ropogós bundában
CAL
120 perc
Nehézség: 1
1
Túró vagy ricotta?
Korsóval mért orvosság
Megjelent a Vidék íze magazin októberi száma!
Íme a legfinomabb erdei gombák – recepttel
Így lesz tökéletes a rakott krumpli
Most kell tököt enni – olcsó, finom és nagyon egészséges
Etessük szőlővel a vendéget!
Házi kürtőskalács sütőben sütve
Már rég nem trendi a vegeta
Így született meg a Holstein-szelet
Így született meg a Holstein-szelet