Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: panír
1 hónapja
3 panírozási trükk, amit jó tudni!
12 hónapja
csirke
csirkeszárnyak
fokhagyma
kukoricaliszt
panír
Ropogós csirkeszárny
CAL
25 perc
Nehézség: 1
1 éve
A ropogós japán bunda titkai
1 éve
Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!
3 éve
csirkemell
kukoricapehely
panír
ropogós
Csirkemellcsíkok ropogós bundában
CAL
120 perc
Nehézség: 1
1
Friss húsok ünnepe
Így hat a testedre, ha egy ideig hanyagolod a húst
9 spórolási trükk, ami jól jöhet süteménysütéskor
Így készíthetsz tökéletes főtt krumplit – lépésről lépésre!
Így lesz istenien ropogós a bacon – 3 tipp!
10 mennyei almás desszert
Törékeny boldogság
A káposztalevesek varázslatos világa
A fekete bors jótékony hatásai
Szerecsendió: a téli rakottasok titkos fűszere