Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: panír
4 hónapja
3 panírozási trükk, amit jó tudni!
6 hónapja
csirke
csirkeszárnyak
fokhagyma
kukoricaliszt
panír
Ropogós csirkeszárny
CAL
25 perc
Nehézség: 1
6 hónapja
A ropogós japán bunda titkai
9 hónapja
Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!
2 éve
csirkemell
kukoricapehely
panír
ropogós
Csirkemellcsíkok ropogós bundában
CAL
120 perc
Nehézség: 1
1
Együnk virágokat!
Ha sok a zöldfűszerünk, csináljunk belőle pesztót!
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen
Így főzd be a paradicsomot télire!
Bazsalikom, a kertek királynője
Nyaralós reggeli itthon
Így lesz tökéletes a szilvás gombóc
Kánikula ellen fagyival
Így készül az eredeti smarni, azaz a császármorzsa – recepttel!