Így lesz tökéletes a rántott sajt, gomba és a hús – panírozási praktikák következnek!

3 panírozási trükk, amit jó tudni!

1.
Rántott sajtot úgy süthetünk a kifolyás veszélye nélkül, ha a dupla panírozás után (liszt-tojás, liszt-tojás és csak utána a zsemlemorzsa) kb. 20 percre a mélyhűtőbe tesszük, majd forró olajban, gyorsan megsütjük!

[eadvert]

2.
Ha nem szeretünk szenvedni a gomba panírozásával, ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozzuk. A megpucolt gombákat belerakjuk először a lisztes dobozba, összerázzuk kicsit (nem törik szét a gomba), majd át a tojásos dobozba, összerázzuk kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa. Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudunk panírozni, és egyenletes is lesz mindenhol.

3.
Ha a rántott húsokat réteslisztben kezdejük panírozni, egyenletesebb lesz a felülete, és nem hólyagosodik fel sütéskor.

Rántott rablóhús rizzsel, tartármártással, kompóttal

Rántott hús fűszeres sajtkrémmel töltve

Nem is gondolnád, hol készítettek először bécsi szeletet – a rántott hús története!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink