Még van egy hónapunk a nyárból, hát használjuk ki! Tombol az uborkaszezon, és még sok-sok gyümölcs terem a kertben! De szezonja van a paradicsomnak is, amit ma már sokan a teraszon, balkonon nevelgetnek, hogy aztán házi lecsó készüljön a nagyvárosi lépcsőházban. A Vidék íze friss lapszámában nemcsak a paradicsomos ételek kedvelőinek tartogatunk sok receptet, de a hamisítatlan, falusi ételek kedvelőinek is!
Az édességet a nyári kánikulában talán kicsit kevesebben kívánják, azonban akik mégis, azoknak remek alternatívát kívánnak a sütés nélküli desszertek! De a hideg levesek kedvelői sem maradnak új receptek nélkül! Számukra érdekes lehet például a lapunkban megtalálható hideg borsóleves, kapros-joghurtos uborkaleves, valamint a málnás céklakrémleves elkészítése módja.
[eadvert]
Magazinunkat keresse az újságosoknál!
5 kedvenc receptünk
- Kacsacomb almás párolt káposztával és krumplis rétessel
- Mexikói kukorica pirított tortillával
- Rakott pulyka
- Hamis túrógombóc
- Bébitökfőzelék konfitált kacsamájjal