címke: Vidék íze

3 éve
megjelentnovemberreceptekVidék íze
Ha november, akkor Márton nap és a vele járó lakoma. Ám már ez az a hónap, amelyben a karácsonyi menü elkészítése is egyre többször az eszünkbe jut. A Vidék íze legfrissebb számában a pénztárcabarát libás fogások mellett az ünnepre is hangolódunk csodás desszertekkel, aprósüteményekkel.
CAL percNehézség:
3 éve
kakaós csigamustoktóberrecepteksütőtökszőlőVidék íze
Almás, csokis és túrós édességek, csigareceptek, egyszerű, falusi tésztafélék és természetesen szőlővel, musttal, sütőtökkel készült levesek, szaftos pecsenyék – ezek mind megtalálhatóak a Vidék íze szeptember 25-én megjelent számában.
CAL percNehézség:
3 éve
almaőszszeptemberVidék íze
Körte, alma, szilva, füge – az ősz zamatos gyümölcsei még szebbé teszik ezt a hihetetlenül szép, színes évszakot. Ezeket a gyümölcsöket leginkább desszertekhez használjuk fel, pedig köretnek és salátának is nagyszerűek. A Vidék íze augusztus 28-án megjelent legfrissebb számában több receptet is hoztunk ezekkel a receptekkel és az iskolakezdésre is gondoltunk.
CAL percNehézség:
4 éve
ajánlónyárireceptekVidék íze
Az élet kezd visszaállni a régi kerékvágásba, igaz, egyelőre még sok megszorító intézkedéssel. Hiába van vége a karanténnak, változatlanul zárkózottabb életet fogunk élni. Ez sok más mellett azt is jelenti, hogy továbbra is sokkal többen fognak otthon főzni maguknak vagy a családnak, mint az ezt megelőző időszakokban. A Vidék íze június 5-én megjelenő júniusi-júliusi lapszámában sok hasznos receptet kínálunk a mindennapi főzésekhez.
CAL percNehézség:
4 éve
desszertepersüteményVidék íze
Április 24. péntektől kapható a Vidék Íze májusi száma. Ha ti is annyira szeretitek az epret, mint mi, akkor nagy örömötök lesz új lapszámunkban, ugyanis pontosan tíz epres édességet találtok benne, az egyszerű epres gombóctól a munkás és mutatós epres csodatortákig.
CAL percNehézség: