Nehéz időket élünk több hete. A koronavírus-járvány átalakította az életünket. Bezárkóztunk, otthon maradtunk. Akik eddig is rendszeresen főztek, most nyilván még több időt töltenek a konyhában és azok is fakanalat ragadtak, akik eddig kevesebbet főztek. A Vidék íze májusi számában mindkét tábor talál kedvére való receptet.

Epres finomságok – Megjelent a Vidék íze májusi száma

Április 26-tól kapható a Vidék íze májusi száma. Friss számunkban olyan ételeket válogattunk össze, amelyekhez nem kellenek extra, nehezen beszerezhető alapanyagok, inkább egyszerűen elkészíthetőek. A május szerencsére már az a hónap, amely elkényeztet minket, friss hazai zöldségekkel, gyümölcsökkel. A piacokon, boltokban kapható már spárga, és a friss zamatos eper is. Jöjjön egy kis étvágygerjesztő!

Saláták – Egy saláta is lehet kiadós, laktató. A Vidék íze májusi számában a könnyebb saláták mellett olyan tartalmas fogásokat is talál, mint például a mogyorós pulykamellsaláta színes zöldségekkel, vagy az epres saláta babbal, rukkolával és sült csirkével.

Főételek – Ha azt akarja, hogy a család jól lakjon és még finomat is egyen, akkor lapozza fel legfrissebb lapszámunkat. Ízletes, kiadós ételeket tud készíteni a családnak. A húskedvelők válogathatnak a csirke- és sertéshúsos ételek között. A vegetáriánusok pedig tartalmas, zöldséges tésztákat, fogásokat főzhetnek a Vidék ízével.

Epres sütik – Ha önök is annyira szeretitek az epret, mint mi, akkor nagy örömük lesz új lapszámunkban, ugyanis pontosan tíz epres édességet találnak benne, az egyszerű epres gombóctól a munkás és mutatós epres csodatortákig.

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.