Almás, csokis és túrós édességek, csigareceptek, egyszerű, falusi tésztafélék és természetesen szőlővel, musttal, sütőtökkel készült levesek, szaftos pecsenyék – ezek mind megtalálhatóak a Vidék íze szeptember 25-én megjelent számában.

Ínycsiklandó őszi receptekkel megjelent a Vidék íze új száma

Sok-sok évvel ezelőtt a kakaós csiga volt az egyik legszokványosabb reggeli egy nagy bögre tejjel vagy kakaóval. Ma, a szuperegészséges reggeli kásák, az avokádós-tojásos pirítósok és a szép színes szmötyik (smoothie-k) csodás új világában nemigen szokás ilyesfajta retro reggeliket készíteni, pedig nyilván ma is sokan szeretik és eszik is. A Vidék íze új számában a klasszikus kakaós csiga mellett megtalálják a diós-csiga receptjét is. A csigák mellett többféle almás, csokis és túrós édességet is kínálunk, így a desszertre vágyók ezúttal is a bőség zavarával küzdhetnek majd, ha kezükbe veszik új lapszámunkat.

A szeptember-október a szüret hónapja is. Főételeink között olyan recepteket is találnak, amelyek borral, vagy musttal készültek, mint például a mustban sült csirkét, vagy a vörösboros szilvával készült nyúlhúst.

Ha már ősz, akkor a sütőtökös finomságokat sem felejtettük el. Készítsék el a pikáns sütőtöklevest pirított rókagombával, és próbálják ki, hogy köretként is mennyire nagyszerű a sütőtök húsok mellé.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.