címke: receptek

1 éve
paradicsomos tésztaparadicsomszószreceptek
A paradicsomszósz egy olyan alapanyag, ami nélkül sokan el sem tudnák képzelni az életüket. És nem csak az olaszokra gondolunk, akiknek specialitása az érett paradicsomból készített mártás, hanem bizony például édesanyákra is a világ minden tájáról, akik nem tudnak elég hálásak lenni ezért a savanykás szószért, ami a legtöbb gyerek kedvence!
CAL percNehézség:
1 éve
Szponzorált tartalom
bajaihalászléreceptekszegediszponzorált tartalom
Sajnos mi magyarok nagyon kevés halat fogyasztunk. Pedig nagy számú jótékony hatása ismert. Karácsonykor a legtöbb magyar család asztalára kerül hal valamilyen formában, legalább akkor. Sokaknál hagyománynak számít a halászlé. Olyannyira szeretjük, hogy bekerült a hungarikumok közé is.
CAL percNehézség:
1 éve
megjelentnovemberreceptekVidék íze
Ha november, akkor Márton nap és a vele járó lakoma. Ám már ez az a hónap, amelyben a karácsonyi menü elkészítése is egyre többször az eszünkbe jut. A Vidék íze legfrissebb számában a pénztárcabarát libás fogások mellett az ünnepre is hangolódunk csodás desszertekkel, aprósüteményekkel.
CAL percNehézség:
1 éve
kakaós csigamustoktóberrecepteksütőtökszőlőVidék íze
Almás, csokis és túrós édességek, csigareceptek, egyszerű, falusi tésztafélék és természetesen szőlővel, musttal, sütőtökkel készült levesek, szaftos pecsenyék – ezek mind megtalálhatóak a Vidék íze szeptember 25-én megjelent számában.
CAL percNehézség:
2 éve
ajánlónyárireceptekVidék íze
Az élet kezd visszaállni a régi kerékvágásba, igaz, egyelőre még sok megszorító intézkedéssel. Hiába van vége a karanténnak, változatlanul zárkózottabb életet fogunk élni. Ez sok más mellett azt is jelenti, hogy továbbra is sokkal többen fognak otthon főzni maguknak vagy a családnak, mint az ezt megelőző időszakokban. A Vidék íze június 5-én megjelenő júniusi-júliusi lapszámában sok hasznos receptet kínálunk a mindennapi főzésekhez.
CAL percNehézség: