Augusztus a kenyér ünnepe, így nem csoda, hogy a Vidék íze legújabb számában több kenyér recepttel is kedveskedtünk olvasóinknak. Július 24-én megjelent lapszámunkból nem hiányoznak a paprikás-paradicsomos ételek sem.

Sütés nélküli finomságok – Megjelent a Vidék íze augusztusi száma

Kenyér – Az elmúlt hónapokban sokan hozzáfogtak kenyeret sütni, ám még mindig sokan vannak olyanok is, akik nem mernek belevágni. Legújabb lapszámunkat lapozva talán most már ők is kedvet kapnak ahhoz, hogy otthon süssenek kenyeret. Összeállításunkban megmutatjuk a két kedvenc kovászos kenyerünket, a kevésbé vállalkozó kedvűek és a rövidke otthon töltött idővel rendelkezők számára pedig kínálunk pár élesztős változatot is.

A lecsón túl – Augusztusban nem győzzük magunkat teleenni lecsóval. Ha a kertben megérett a paradicsom és a paprika, akkor reggelire, ebédre, vagy vacsorára is szívesen elkészítjük kedvenc magyaros ételünket. Ám mi most a lecsón túl ajánlunk húsos és húsmentes fogásokat, amiket paradicsommal és paprikával készíthet el. Legfrissebb számunkban megtalálja például a paradicsommal rakott tök, vagy az olajbogyós-paprikás rizottó receptjét.

Sütés nélküli desszertek – A desszertről a nagy nyári melegben sem mondunk le, de a sütés ilyenkor már kevésbé ínyünkre való. Augusztusi számunkban éppen ezért több olyan receptet is talál, amihez a sütőt sem kell bekapcsolni. A sütés nélküli málnatortától kezdve a tiramisuig, jégkrémig.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.