Az élet kezd visszaállni a régi kerékvágásba, igaz, egyelőre még sok megszorító intézkedéssel. Hiába van vége a karanténnak, változatlanul zárkózottabb életet fogunk élni. Ez sok más mellett azt is jelenti, hogy továbbra is sokkal többen fognak otthon főzni maguknak vagy a családnak, mint az ezt megelőző időszakokban. A Vidék íze június 5-én megjelenő júniusi-júliusi lapszámában sok hasznos receptet kínálunk a mindennapi főzésekhez.

Izgalmas receptekkel megjelent a Vidék íze új száma!

Összeállítottunk egy jóízű, szezonális alapanyagokon nyugvó egyhetes családi menüt hétfőtől vasárnapig. Csupa egyszerű, de izgalmas, zamatos fogás, ha éppen elunták az ilyenkor szokásos nagy klasszikusokat (borsóleves, tökfőzelék stb.). Ráadásul nem kell töprengeni, hogy mi is legyen a másnapi ebéd. Olyan finomságok közül válogathatnak, mint például a kolbászhússal töltött tök, vagy isteni finom újburgonyás fogások.

Ha kisebb vendégszámmal is, de biztosan sok kerti parti lesz a következő hetekben, hiszen ha óvatosan is, de végre találkozhatunk mindazokkal, akiket hiányoltunk az elmúlt időszakban. Szabadtéren pedig könnyebb tartani a fizikai távolságot. Ehhez a remek szórakozáshoz is komplett menüt kínálunk, főként többféle húsból készített szaftos pecsenyéket.

A vendéglátó asztalra egy egyszerű, ám annál finomabb gyümölcsös lepényt képzeltünk el, ez a legnagyobb melegben sem fog megromlani (a habos-krémes gyönyörűségeket pedig megtartjuk a hűvösebb napokra). A lap második felében sokféle nyári pitét és tortát találnak, ezek közül is több jó választás lehet ilyen alkalmakra. Próbálják ki a joghurtos-cseresznyés kuglófot, vagy cseresznyés-túrós táskát, és a gyümölcs lepényt.

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.