A húsvét előtti időszak a böjt jegyében telik. Ennek fényében sok húsmentes, vegán és vegetáriánus fogással készültünk olvasóinknak a márciusi Vidék íze magazinban! Olvasson bele a tartalomba, lapunkat pedig keresse az újságosoknál!

Húsmentes fogások a böjtre – Megjelent a Vidék Íze márciusi száma!

A tavasz csalhatatlan jele, hogy napról-napra közelebb kerülünk a húsvéthoz. A húsvétot azonban megelőzi a 40 napos böjt, amikor tartózkodunk a hústól. Márciusi számunkban teljes heti étrendet kínálunk, változatos vegán és vegetáriánus fogásokkal, hétvégére pedig egy kis hallal. Találnak köztük egyszerű alapanyagokból készülő húsmentes fogásokat és egzotikus kedvenceket is, ha mindegyik típusból csipegetnek, biztosan nem lesz unalmas a következő hetek étrendje.

Tartalmas levesek – Lehet egy leves hús nélkül tartalmas? A márciusi Vidék íze magazinban több olyan receptet is talál, amellyel igen választ kap erre a kérdésre. Íme néhány recept, amivel a friss lapban találkozhat: zöldségleves céklás galuskával, tárkonyos gerslis krumplileves.

Húsmentes főételek – Hús nélkül is lehet finom, laktató ételeket enni. Például gombafasírozottat petrezselymes hajdinával, ricottás gnocchit, vagy zöldséges pirított tésztát, amelyeknek a receptjét szintén megtalálja márciusi számunkban.

Böjt nélkül – Azok az olvasóink is találnak új recepteket legfrissebb számunkban, akik nem tartják a böjtöt. Készítsék el a tócsniban sült csirkemellcsíkot, vagy a parajjal töltött karajtekercset, vagy a jászsági csülökpörköltet.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.