HA FÉL ÓRA MÚLVA ENNÉL
[eadvert]
1. Tartsd a csap alá, és folyass rá hideg vizet, amíg a kenyér felpuhul.
2. Csepegtesd le, és vizesen csomagold alufóliába.
3. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, majd tedd be a kenyeret a középre tolt rácsra 15 percre.
4. Ezután vedd ki a sütőből, és óvatosan távolítsd el róla az alufóliát. Vigyázz, mert a fólia forró és gőz csaphat ki alóla!
5. Végül tedd vissza a kenyeret a sütőbe további 10 percre, hogy ropogósra süljön a héja.
HA TUDSZ VÁRNI EGY NAPOT
1. Bugyoláld nedves konyharuhába a kiszáradt kenyeret, majd tedd a hűtőbe 1 napra.
2. Másnap a „borogatás” nélkül süsd az előmelegített sütőben 180 fokon 5 percig, és máris szeletelheted.
VILLÁMGYORSAN, HA CSAK KICSIT SZIKKADT
Spricceld meg egyenletesen hideg vízzel, majd csomagold barna papírzacskóba. Így felfrissítheted a 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt.
Így lesz villámgyorsan friss kenyered: szódás cipó lépésről lépésre