Előételek és partifalatok nélkül nincsen szilveszteri házibuli! Ilyenkor érdemes különböző majonézes salátákat, házi mártogatósokat és különböző falatkákat készíteni. A januári Vidék Íze magazinban ezekkel a receptekkel is találkozhat! – Céklás-csicseris saláta, Feketeretek-csipsz, Feketeretek-saláta, Krumpli-retek saláta, Lencsés lilahagyma-saláta, Tojásos lencsesaláta sörös-sajtos pirított kiflifalatokkal, Zöld fűszeres, ropogósra sütött rizsgolyó. Ananászos csirkenyárs, Buborékos partikenyér zöld fűszerekkel
Ha hiszünk a babonákban, akkor bizony a lencsétől lesz gazdag 2020! Hogy ez megvalósuljon sok-sok lencsés recepttel készültünk! – Lencsés lilahagyma-saláta, Tojásos lencsesaláta sörös-sajtos pirított kiflifalatokkal, Lencseleves káposztával és füstölt hússal, Lencse édesburgonyával és sertésszűzzel, Lencsés csirkecsíkok polentával, Mustáros lencsefőzelék, Paradicsomos-lencsés egytálétel húsos szalonnával és gyöngyhagymával
[eadvert]
A leggyakrabban valamilyen sós, vagy édes aprósüteményt készítünk szilveszterre. Ezeknek a desszerteknek biztosan nem tudnak majd ellenállni a vendégek! – Élesztős vajas tészta, Gluténmentes sajtos ropogós, Juhtúrós pogácsa, Kolbászos pogácsa, Mogyorós táska, Parmezános keksz, Sajtos fánkocskák, Tepertős rúd, Zalai krumplipogácsa
Januárban jól jönnek a gyorsan elkészíthető, olcsóbb, főételek és kiadós levesek. Ezekre is kínálunk megoldásokat a friss lapszámunkban! – Egyszerű zöldségleves házi májgaluskával, Kolbászos-káposztás krumplileves, Tejfölös burgonyaleves buggyantott tojással, Hagymás-gombás tészta, Káposztás gombóc, Resztelt máj
További sok-sok kipróbált recept a friss Vidék Íze magazinban!