Melegítő levesek!
Sok-sok finom, őszi levessel készültünk olvasóinknak a különszámunkban. Káposztából, lencséből, babból készült tápláló levesek, amelyek mellé talán már csak egy desszertet kíván az ember.
Márton-napi lakoma
November 11-én a lakoma libából készül! Ehhez nyújtunk segítséget, ízletes receptekkel. A legnépszerűbb recept valószínűleg a Nagyanyáink libasültje lesz, melyet héjas pirított burgonyával tálalunk.
Kuglófok és kalácsok
A hűvösebb, őszi napokon szívesebben állunk a sütő mellett. Ilyenkor készülnek a kelt tészták, kalácsok, kuglófok. Süthetjük őket naranccsal, tökkel, mákkal, vagy éppen gesztenyével is. Ezekre is találhat recepteket a Vidék íze őszi különszámában!
Főzés a szabadban
Még lehet grillezni (ha nem esik az eső), még használhatjuk a kinti kemencét, és a bográcsot is! Így a Füstös konyha ínycsiklandozó receptjeit is érdemes kipróbálnia!
[eadvert]