Kisasszony havától a Mikulásig készültük receptekkel olvasóinknak, a Vidék íze új különszámában! Olvasson bele tartalmunkba online, és keresse lapunkat az újságosoknál!

Megjelent a Vidék íze őszi-téli különszáma

Melegítő levesek!

Sok-sok finom, őszi levessel készültünk olvasóinknak a különszámunkban. Káposztából, lencséből, babból készült tápláló levesek, amelyek mellé talán már csak egy desszertet kíván az ember.

Márton-napi lakoma

November 11-én a lakoma libából készül! Ehhez nyújtunk segítséget, ízletes receptekkel. A legnépszerűbb recept valószínűleg a Nagyanyáink libasültje lesz, melyet héjas pirított burgonyával tálalunk.

Kuglófok és kalácsok

A hűvösebb, őszi napokon szívesebben állunk a sütő mellett. Ilyenkor készülnek a kelt tészták, kalácsok, kuglófok. Süthetjük őket naranccsal, tökkel, mákkal, vagy éppen gesztenyével is. Ezekre is találhat recepteket a Vidék íze őszi különszámában!

Főzés a szabadban

Még lehet grillezni (ha nem esik az eső), még használhatjuk a kinti kemencét, és a bográcsot is! Így a Füstös konyha ínycsiklandozó receptjeit is érdemes kipróbálnia!

Vidék íze különszám

Fotó: Vidék íze

[eadvert]

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink