A koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozások miatt alapvetően otthon vagyunk. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy van saját kertünk, akkor bőven van időnk és lehetőségünk a szabadtéri sütés-főzésre.

Mit főzzünk a kertben?

A hétvégére gyönyörű tavaszi időt jósolnak, langymeleg lesz, néha felhőkkel, tökéletes lesz a kinti főzőcskéhez.

A Vidék íze füstös konyhájának O. Horváth György a főszakácsa, időtlen idők óta. Nézzük meg, mi rotyogott tíz éve a bográcsában. A fajsúlyosabb ételekre vágyóknak a marha különleges alkatrészéből fejedelmi gulyás főtt, a könnyebb fogások kedvelőinek pedig az izgalmas turbolyás halat ajánljuk.

KATTINTSON A KÉPRE A FOTÓKÉRT!

 

Receptek

Sűrű gulyás marhafarkával

Turbolyás harcsa pirított dióval, zöldbabpürével

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink