Ananászos csirkemellsaláta
Nagyobb kockákra vágjuk a csirkemellet. Kevés zsiradékon elkezdjük körbepirítani. Félbevágjuk az ananászt, kiszedjük a belsejét, úgy, hogy jó centi vastag fala maradjon meg. A kiszedett részből a torzsát kivágjuk, a gyümölcshúst is felkockázzuk, bedobjuk pirulni a serpenyőbe, a csirke mellé. Időnként megkeverjük. Amikor már majdnem kész, mellérakjuk a meghámozott, kifilézett, csíkokra vágott grépfrútot meg lime-ot. Alaposan összeforgatjuk, még egyszer átpirítjuk együtt a húst meg a gyümölcsöket. Ízlés szerint sózzuk, megszórjuk durvára tört borssal. Beleforgatjuk a lime vékonyra vágott héját meg az összetépkedett salátát. A kivájt ananászba tálaljuk. Mutatós és nagyon finom fogás.