Ánizsos-rozmaringos hagymás krumpli libacombbal és barackkal

Ánizsos-rozmaringos hagymás krumpli libacombbal és barackkal

A krumplit meghámozzuk és sós vízben félkészre főzzük. Leszűrjük és félretesszük. Két vöröshagymát felaprítunk, olaj és vaj keverékén megdinsztelünk, közben hozzáadjuk a csillagánizst. Belekeverjük a krumplit, sóval, borssal és finomra vágott rozmaringgal ízesítjük, azután az egészet áttesszük egy tepsibe, és a sütőben készre sütjük. Megsózzuk és megborsozzuk a libacombokat, azután beletesszük a sütőzacskóba. Mellétesszük az almát meg a maradék hagymánkat, s a zacskót lezárjuk. Hústűvel megszurkáljuk, majd tepsibe tesszük, és a 180-200 fokos sütőben a combokat körülbelül 2 óra alatt megsütjük. A bort egy lábasba öntjük, és a fahéj meg a szegfűszeg kíséretében pár percig forraljuk benne a barackokat. A libacomb mellé a hagymás krumplival együtt köretként kínáljuk.

kaloria 880 CAL
ido 150 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink