Lazacos sajtrolád mustármártással

Lazacos sajtrolád mustármártással

Négy szelet füstölt lazacot fóliára terítünk, úgy, hogy kissé fedjék egymást. A kaprot megmossuk, lecsepegtetjük, friss hajtásait lecsipkedjük. A kiterített lazacot megszórjuk a kapor felével, betakarjuk a vékonyra szeletelt sajttal, és rászórjuk a maradék kaprot is. Befedjük a maradék 4 lazacszelettel, majd a fólia segítségével az egészet óvatosan feltekerjük. A tekercset 30 percre hűtőbe tesszük.
Közben elkészítjük a mártást. A roládról eltávolítjuk a fóliát, 16 szeletre felvágjuk. A toastkenyereket megpirítjuk, átlósan felszeleteljük, és minden szeletre egy-egy roládot fektetünk. Meglocsoljuk kevés mustármártással, és citromfűvel díszítve tálaljuk.

Mártás

A mustárt összekeverjük az olívaolajjal meg egy fél kávéskanál mézzel, és hozzáadjuk a finomra vágott kaprot.

kaloria 280 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.