Babos hús

Babos hús

A húst féltenyérnyi darabokra szabdaljuk, ahogy adja
magát. Kicsit megsózzuk, majd lisztbe forgatva kevés
zsiradékon rózsaszínre sütjük egy serpenyőben. A vöröshagymát és a szalonnát felkockázzuk, a fokhagymát felszeleteljük. Tűzálló tálba tesszük a hagyma és a szalonna
felét, arra a húst, majd a maradék hagymát és szalonnát.
Nyakon öntjük a babkonzervvel (levestől), és rálöttyintünk
egy kevés vörösbort. Előmelegített sütőben, fedő alatt közepes lángon sütjük, amíg a hús meg nem puhul, majd a
fedőt levéve megpirítjuk a tetejét. Sült krumplival, kovászos uborkával tálaljuk.

kaloria 560 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink