BBQ-oldalas fűszeres, héjas burgonyával

Összekeverjük a pácot, és jó alaposan bedörzsöljük vele a hús mindkét oldalát. Jól záródó dobozba tesszük, és legalább egy éjszakán át hagyjuk pácolódni.

Másnap egy tepsi aljába szórjuk a cikkekre vágott vöröshagymát. Ráfektetjük a bepácolt, sózott, borsozott húst, öntünk alá egy kevés vizet. Alufóliával lezárjuk, és 150 fokos sütőben egy órán át sütjük. Ekkor levesszük róla a takarást, és 170-180 fokon rápirítunk.

Nagyon alaposan lesúroljuk a burgonyagumókat. Utána héjastul cikkekre vágjuk. Keverőtálba tesszük, elkeverjük a zsiradékkal és a fűszerekkel. Hagyjuk állni 20 percet. Átöntjük egy tepsibe, és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük 35-40 perc alatt.

Hagymás pecsenye lábasban sütve

kaloria 550 CAL
ido 170 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.