Forrás: Vár: a Speiz

Krumplisaláta

Krumplisaláta

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, még forrón meghámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. A hagymát szintén vékonyra szeleteljük, lesózzuk, majd egy kis idő elteltével kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a főtt burgonyához, felöntjük a meleg húslevessel (vagy alaplével), és kissé szétnyomkodjuk benne a burgonyát. Meglocsoljuk az olívaolajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül a balzsamecetet és a finomra vágott petrezselymet is hozzáadjuk. Pár csepp citromlével tehetjük hangsúlyosabbá az ízét.

23 köret, hogy könnyebb legyen megtervezni a hétvégi menüt

 

kaloria 620 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink