Forrás: Pásztor Tünde

Borjúmájjal töltött cannelloni

Borjúmájjal töltött cannelloni

A finomra vágott vöröshagymát a zsiradékon üvegesre
pirítjuk. Beletesszük a kis kockákra vágott májat, majd sóval, borssal, majoránnával és oregánóval ízesítve puhára
pároljuk. Amikor elkészült, villával pépesre törjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a masszát jól kikeverjük, azután a habzsák segítségével a tésztacsövekbe töltjük.
A tésztát ezután tűzálló tálba tesszük, és ráöntjük a húsalaplét. Közepesen meleg sütőben, fólia alatt addig pároljuk, amíg megpuhul és a folyadékot magába szívja. Ekkor rászórjuk a reszelt sajtot, és magasabb hőfokon a tetejét rózsaszínűre pirítjuk.

kaloria 940 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.