Borjúsült narancsos-diós zöldkáposztával
A húst besózzuk, enyhén borsozzuk, bedörzsöljük a fél
narancs lereszelt héjával. A kiterített lapockára rátesszük
a fél narancs nagy gerezdekben hagyott húsát, összegöngyöljük, majd vagy megkötözzük, vagy alufóliába
csomagoljuk. Tepsibe tesszük, pici vizet öntünk alá, és
130 fokos sütőben, másfél óra alatt a saját levében megpároljuk.
Amíg sül, van időnk elkészíteni a köretet. A káposztát
fél centi vastagra metéljük, megforgatjuk a megforrósított
vajon, ráreszeljük a maradék narancshéjat, rátesszük a
maradék, apró kockákra vágott gyümölcshúst, megszórjuk
durvára vágott dióval, és még egyszer átpirítjuk így együtt. Kínálhatunk hozzá sült burgonyát is.