Forrás: Pásztor Tünde

Brokkolis töltött burgonya

  1. Meghámozzuk a krumplit, félbevágjuk, és sós vízben félig megfőzzük. Ha kicsit hűlt, éles késsel kiszedjük a közepét, felaprítjuk. Közben sós, szódabikarbónás vizet forralunk, és pár perc alatt roppanósra főzzük benne a brokkolit. Egy serpenyőben fél percig pirítjuk a vajon a zúzott fokhagymát, rátesszük a leszűrt bébirépát, brokkolit és az összevágott, kivájt krumplirészeket. Összeforgatjuk. Rámorzsoljuk a sajtot, sózzuk és borsozzuk.
  2. Egy kizsírozott tepsibe rakjuk a fél burgonyákat, megtöltjük a zöldséges töltelékkel. Összekeverjük a tejszínt a három felvert tojással, sózzuk, borsozzuk, reszelünk hozzá egy kis szerecsendiót. Ráöntjük a megtöltött krumplira, és 180 fokos sütőben összesütjük.

Brokkolis csirke füstölt sajttal

Brokkolis-zöldborsós rigatoni

kaloria 480 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.