A megtisztított, karikákra vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük és félretesszük. A káposztát legyaluljuk, zsíron megdinszteljük, majd ízesítjük sóval, köménymaggal és az ecettel.
A darált húst zsírban fonnyasztott hagymára tesszük, majoránnával, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, és addig pároljuk, míg zsírjára sül. Felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje, beleöntjük a rizst, majd az egészet lassú tűzön puhára főzzük.
Kizsírozott, zsemlemorzsával megszórt tepsi aljára rakjuk az előzőleg megfőzött burgonyát, majd rá a rizses darált húst, a párolt káposztát, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk a tetejét az apróra vágott füstölt szalonnával, végül a forró sütőben pirosra sütjük.