Tejfeles vagdalt hús

Tejfeles vagdalt hús

  1. A sertéstarját ledarálom, hozzákeverek egy áztatott zsemlét, 2 egész tojást, sót, borsot, kevés finomra vágott hagymát és egy cikk jól szétnyomkodott fokhagymát. A fakanál hátával jól kigyúrom, majd a masszából vizes kézzel tojás nagyságú gombócokat formázok.
  2. Egy lábasban megpirítok egy nagy fej finomra vágott hagymát, sózom, borsozom, megszórom pirospaprikával, aláöntök egy kevés vizet, és amikor felfőtt, belerakom a gombócokat. Egy órát főzöm lassú tűzön, vigyázva, hogy elég leve maradjon.
  3. Tálaláskor meglocsolom a tejföllel. Tojásos burgonya kíséretében ajánljuk.

Töltött cékla rokfortos pórémártással

kaloria 280 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink