Forrás: Pásztor Tünde

Burgonyás-baconös cukkini

  1. Levágjuk a cukkinik száras végét. A tetejéről is levágunk egy csíkot, hogy majd meg tudjuk tölteni. A belsejét kivájjuk. A tetejét és a kiszedett részeket összevágjuk apróra, keverőtálba rakjuk. Hozzáadjuk a főtt, áttört krumplit, a felkockázott pórét.
  2. A sárgarépát meghámozzuk, picire vágjuk a paprikával együtt, ezeket mindig hozzáforgatjuk a krumplis alaphoz, majd jó erősen fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Hozzákeverünk 1-2 evőkanálnyi zsiradékot is. Betöltjük a cukkinik belsejébe. Kizsírozott sütőtálba rakjuk, a tetejére szórjuk a bacont, és 180 fokos sütőben 30-40 percig sütjük.

Sajtos szendvics tökmagos salátával

Csirkés sajtsaláta

 

kaloria 281 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink